avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va rog sa îmi răspundeți am permisul suspendat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va rog sa îmi răspundeți am permisul suspendat 180zile pentru ...

Va rog sa îmi răspundeți am permisul suspendat 180zile pentru neacordare de prioritate după cele 180 zile a-mi ramine cazierul auto curat .Este o problema sa mai fac UBER ȘI BOLT taxi alternativ .Va mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 16:56, 21 Februarie 2023
NU!
Cazierul auto se eliberează pe o perioada de maxim 5 ani, asta înseamnă că abaterile vor rămâne în ”cont” (istoric sancțiuni) timp de cinci ani.
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2023
IonPopescu-B, utilizator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu rămâne cazierul auto curat, va fi trecută această sanctiune. Dacă Uber sau Bolt verifică și nu acceptă, e posibil să nu mai puteți practica un astfel de serviciu.

Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2023
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legat de cazierul auto - exista posibilitatea reabilitarii acestuia ? Alex-M Alex-M Figurez in cazierul auto cu unele abateri respectiv 1 suspendare pt. neacordare de prioritate si 2 amenzi una pt. radar si una pt. parcare neregulamentara , ... (vezi toată discuția)
Cazier auto. ce conţine mai exact? shado564 shado564 Bună , am fost luat în considerare pentru un post de şofer pe maşină 3,5t , în comunitate. Am strâns toate actele necesare pt dosarul de angajare , mai ... (vezi toată discuția)