avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu un teren din spatele case care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu un teren din spatele case care a aparținut primăriei ...

Probleme cu un teren din spatele case care a aparținut primăriei iar acum aparține unei decedate. Unde pot apela pentru a afla ce trebuie făcut?De la primărie mă trimite la avocat.
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2025
alinamariananistor, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:17, 26 Mai 2025
Buna ziua

Ce trebuie facut ca sa ce anume? Ce probleme aveti cu acel teren?

Daca terenul apartine unei persoane decedate trebuie sa discutati cu mostenitorii sai legali.
Vă deranjează că nu cunoașteți proprietarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am făcut o sesizare la primărie ... maisonmirela maisonmirela Bună ziua, Am făcut o sesizare la primărie ca să mi se facă grănițuirea dintre cele două proprietăți. După anumit timp, am primit raspuns de la ... (vezi toată discuția)
Cum pot concesiona / cumpara un teren fara proprietar? mcalug mcalug Sunt proprietarul unei gospodarii intr-o comuna din judetul Brasov (obtinuta prin mostenire de la parintii mei). Curtea care imi apartine se invecineaza cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc să cumpăr in mediul rural un teren pe care ... caledana caledana Bună ziua, Doresc să cumpăr in mediul rural un teren pe care se află o casă bătrânească. Proprietarii au decedat de mai mult de 20 de ani. Nu s-a ... (vezi toată discuția)