avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,Dreptul muncii - contract de muncă. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,Dreptul muncii - contract de muncă. Intâmpin o situatie legată de contractul de muncă. ...

Bună ziua,
Intâmpin o situatie legată de contractul de muncă. Am avut contract incheiat 3 ani cu o firma colaboratoare cu o banca.După 3 ani am fost preluat de banca respectivă cu contract pe perioadă nedeterminată .După 3 luni in training mi se propune să mă intorc la același contract pe care l-am avut in urmă cu trei ani dar, doar pentru două luni in care sunt forțat să imi găsesc alt loc de muncă.Menționez că sunt in tratament biologic pentru psoriazis suventionat de stat și ca să pot beneficia in continuare am nevoie de acest loc de muncă.Ce pot să fac să nu mi se impună doar două luni pentru a-mi găsi un alt loc de muncă.Nu mi s-a comunicat exact motivul pentru care s-a decurs la acest lucru cu toate că am insistat.
O zi frumoasă!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 27 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati semnat un act in privinta celor postate?
Nu urmează .Din acest motiv intreb pentru că nu mi se pare corect.
Nu am semnat ultimul contract .Cel propus pentru două luni????

VIOPAUN a scris:

]Nu ,urmează .Din acest motiv intreb pentru că nu mi se pare corect CIM prntru 2 luni ???? Conform Codului Muncii perioada minimă a unui contract individual de muncă este de 3 luni .

Nu poate încheia un alt c.i.m. atât timp cât vechiul nu a încetat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva cristh cristh Buna ziua.Sunt angajata unei firme din 3 februarie 2009 si am lucrat la aceasta firma pina in data de 2 ianuarie 2010.In data de 3 ianuarie dupa iesirea de la ... (vezi toată discuția)
Act aditional de training djtrex djtrex Salut! Am o mare problema. In data de 15 septembrie am fost angajat la o fabrica pe un contract de 3 luni (contract de training). La semnarea contractului eu ... (vezi toată discuția)
Va rog mult sa ma ajutati cu cativa pasi pentru un contract de munca corect niculinu niculinu Buna ziua, Am terminat un curs de specializare pt manichiura-pedichiura, ideea e ca am fost la un interviu si mi s a spus ca mai am multe lucruri de ... (vezi toată discuția)