avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... În anul 2021 tatăl meu a decedat. Avea un credit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

În anul 2021 tatăl meu a decedat. Avea un credit bancar pt ...

În anul 2021 tatăl meu a decedat. Avea un credit bancar pt care avea poprire pe cont. Nu am făcut succesiunea apartamentului din această cauză, de peste 3 ani nu am mai primit nimic de la bancă în legătură cu creditul lui. Dacă fac succesiunea acum, există riscul să vină după bunul moștenit sau datoria s-a prescris?

Alte discuții în legătură

Executare silita mostenire anabella27 anabella27 Buna seara am si eu o intrebare...Tatal meu a decedat in urma cu 3 ani. Mie, fratelui meu si mamei mele neau ramas o masina dacia 1310 si un apartament. S-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre banca a mostenirii nedezbatute Pisicat1182 Pisicat1182 In 2012 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 15 000 ron de la Ralfi IFN. Din 2014 nu am mai reusit sa platesc ratele lunare. In octombrie ... (vezi toată discuția)
Succesiune, vanzare, executare giranti pol_anca pol_anca Buna ziua, Revin cu subiectul discutat de cateva ori in forum, de data aceasta detaliat si va rog sa ma sfatuiti daca pasii pe care doresc sa-i fac sunt cei ... (vezi toată discuția)