avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum putem aprecia valoarea pierderii pentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum putem aprecia valoarea pierderii pentru o proprietate ( casa ...

Cum putem aprecia valoarea pierderii pentru o proprietate ( casa +teren) afectata de dreptul de trecere ( drum de trecere pietonal si auto ,pe langa casa si prin curte, pentru o proprietate din amonte) , in cazul in care se doreste vanzarea proprietatii. Concret, cum credeti ca se poate estima prejudiciul in cifre ?

Alte discuții în legătură

Proprietarul fondului aservit a pus gazon pe jumătate din suprafața servituții de trecere. Îmi poate face plângere penală pentru distrugere dacă trec cu mașina peste gazon? Aida2016 Aida2016 Proprietarul fondului aservit,a pus gazon pe jumatate din suprafata servitutii de trecere constituita in favoarea noastra.A facut asta ca sa nu ajungem la ... (vezi toată discuția)
Distante intre proprietati Ciortea Zita Ciortea Zita Buna ziua, as avea o problema legata de constructii noi. Am in proprietate o casa cu o gradina de arpov.300 mp situata in oras. Vecinul meu a vindut partea de ... (vezi toată discuția)
Servitute / posesie adrian_mercan adrian_mercan Buna ziua. Ma confrunt cu o problema legata de servitute....sa ma fac inteles trebuie sa va explic despre ce este vorba ....locuiesc in mediul rural si ... (vezi toată discuția)