avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, un cadastru și o intabulare făcută în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, un cadastru și o intabulare făcută în baza certificatului ...

Bună ziua, un cadastru și o intabulare făcută în baza certificatului de moștenitor acum 15 ani se poate ataca? Un vecin vine și îmi spune ca eu trebuie să scot gardul din spatele casei pentru ca este pe terenul lui, dar acel gard este făcut de mai bine de 20 de ani și este conform măsurătorilor care reies din cadastru, intabulare și certificat de moștenitor. Ma amenință că mă dă în judecată. Mulțumesc anticipat pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Probleme granituire vecin oldestwolf2000 oldestwolf2000 As dori sa stiu care este situatia in speta urmatoare : - am intabulat terenul proprietate a mea din 2003, reiesind mai putin cu circa 3 mp decat actul decat ... (vezi toată discuția)
Actiune de granituire, vecinul mi-a luat din teren cand a construit gardul snowball111 snowball111 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema si am sa va rog sa ma ajutati. Tatal meu a decedat in urma cu 2 ani. In urma lui au ramas 2 terenuri care sunt unul ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastru. andrei2008 andrei2008 Buna ziua! Am si eu o problema legata de cadastru :locuiesc la curte si am actele in regula ,cdastru si intabulare facute ,vara asta vecinul din spatele casei ... (vezi toată discuția)