avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprapunere cadastru.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprapunere cadastru.

Buna ziua! Am si eu o problema legata de cadastru :locuiesc la curte si am actele in regula ,cdastru si intabulare facute ,vara asta vecinul din spatele casei a vrut sa schimbam gardul numai ca la masuratori cadastrele se suprapun pe o lungime de 25 de metri si o latime de 50 centrimeti, suprafata care este paralela cu spatele casei mele si care nu esta inchisa cu gard ,practic vecinul a masurat pana la perete casai mele! nu reusesc sa ma inteleg cu el si nu stiu ce sa fac in aceasta situatie, poate ma ajutati cu un sfat, va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andrei2008 , utilizator 17:05, 30 Iulie 2008
Primul pas este intr-adevar incercarea de a rezolva situatia pe cale amiabila. Daca asa ceva nu este posibil puteti sa va adresati instantelor de judecata cu o actiune in granituire, urmarind stabilirea, pe baza unei expertize si a altor mijloace de proba, a hotarului (granitei) intre cele doua proprietati. Tot la fel solicitati si revendicarea terenului pe care vecinul dvs. l-a ocupt.

In speranta ca v-am venit in ajutor...
La ce mai este bun atunci cadastru si intabularea daca am ajuns tot la mica intelegere,mai da tu mai las io?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii inscriere teren in cartea funciara ADR_C ADR_C Buna seara.As avea nevoie de niste lamuriri daca se poate. In anul 2010 vecinul din spatele casei mele si-a facut o lucrare de cadastru. Dupa masuratoare ... (vezi toată discuția)
Cadastru teren MiricaG MiricaG Am un teren intravilan cu casa pe el, am cadastru si intabulare, in cartea funciara scrie ca am mai mult cu 10 mp din masuratori( e mai lat cu 30 cm si mai ... (vezi toată discuția)
Cadastru facut in mod eronat ramonadeaconescu ramonadeaconescu Bunicii au un teren de 10000 mp si a cerut la primarie masurarea lui pt a face gard.Dupa masurarea terenului de catre primarie a rezultat mai putin teren ... (vezi toată discuția)