avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresaj in bar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresaj in bar

Bunaziua! a agresat o persoana intr-un bar, fizic! Bine! or fost si cateva cuvinte vulgare asa... de intimidare si s-ar putea sa ma dea in judecata. teoretic am facut pace dar nu stiu ce-i poate capu'. Tipu a plecat din bar pe picioarele lui si nu l-am lovit la fata deci nu se pune problema de spitalizare. o fost o bataie usoara.

Ce risc sa pierd? sau cum o pot duce la capat bine? in caz de!!!

Va rog iertati-ma daca am tiparit unde nu trebuie!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Februarie 2010
Carco, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:30, 17 Februarie 2010
Termenul exact prevazut de lege este de doua luni si este important,in functie de numarul de zile pe care le au lunile in interiorul carora trebuieste formulata plangerea.
Si eu cred,ca doi barbati care sunt isteti ,trebuie "sa faca pace" si sa nu se mai ajunga la cercetari,procese,la timp pierdut la politie si prin instante,iar dvs.ar trebui ,asa cand mai aveti impulsuri"belcioase" sa va afundati cat mai adanc mainile in propriile buzunare.
totusi, ce risc in caz ca el va castiga potentialul proces?! banuiesc ca inchisoara sau ... ?!
Inchisoare nu,dar obligarea la ceva daune este posibil,eventual cheltuieli de judecata
Cel mai bine rezolvati pe cale amiabila. Sa nu uitam ca de la 03.03.2010 intra in vigoare si medierea, in acest caz medierea procesuala, care in cazul infractiunilor unde este obligatorie plangere prealabila, medierea este obligatorie.
Succes!
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2010
Constantin Alexandru Radu, Consilier juridic
imi cer scuze dar nu va inteleg domnu' Radu la faza cu medierea si cu plangerea.
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2010
Carco, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema la retragerea plangerii prealabile cezarad cezarad Ce se intampla in cazul in care 2 parti dintr-un proces penal, in faza apelului convin sa se impace, sub aspectul faptului ca una dintre parti, respectiv ... (vezi toată discuția)
Ce i se poate întâmpla cuiva care a lovit un barman în timpul programului de lucru? Daca un prieten sa ii zicem “x” i a dat unui barman un pumn ( care era in barul vecin in timpul incidentului) poliția a scris cand s au dus la secție ... (vezi toată discuția)
Medierea este posibila? Monica_mnk Monica_mnk Plangerea a fost facuta de un minor,iar mama lui ma contactat telefonic sa imi spuna ca sa prezentat la politie declarand ca nu vrea sa se constituie parte ... (vezi toată discuția)