avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In cazul in care esti in apel si astepti pronuntarea, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In cazul in care esti in apel si astepti pronuntarea, dupa pronuntare ...

In cazul in care esti in apel si astepti pronuntarea ,dupa pronuntare se mai poate face recurs la apel?
Ce cale de atac are mai fi dupa dupa pronuntare de la apel?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Viorica Tiuga , utilizator 14:11, 27 Mai 2025
Poate exista recursul dar în anumite cazuri limitative.
Pana nu se motivează hotărârea nu se declara recurs.

București 2025
Multumesc!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Poate exista recursul dar în anumite cazuri limitative.
Pana nu se motivează hotărârea nu se declara recurs.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la divort cris_deo cris_deo Buna seara. Pe data de 30-01-2009 am avut ultimul termen la divort in care eu am fost reclamant iar la sfarsitul sedintei judecatoarea a spus a se va da ... (vezi toată discuția)
Instanta isi motiveaza hotararea pe un inscris fals! care este calea de atac? ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Intr-un proces civil, pe fond, instanta motiveaza hotararea judecatoreasca pe un inscris care a fost declarat fals la un termen anterior si de ... (vezi toată discuția)
Furt calificat- recurs popacostea popacostea Bună ziua, Am avut un proces penal într-un dosar de furt calificat . Am avut toate dovezile furtului , făptașii și-au recunoscut faptele iar ... (vezi toată discuția)