avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua! Sunt angajata la primarie, personal ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua! Sunt angajata la primarie, personal contractual consilier ...

Buna ziua! Sunt angajata la primarie, personal contractual consilier turism, primarul vrea sa inchida centrul de informare turistica, ma intereseaza daca ma poate reloca pe alt post, pe post de functionar public (sunt multe posturi vacante in organigrama) sau scoate postul din organigrama si ma concediaza? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:53, 4 Iunie 2025
Nu va poate reloca pe un post de functionar public ....

Multumesc! Există vreo modalitate prin care dacă postul s ar desființa, Primăria să mă poată păstra, să nu mă concedieze?
Da, sa va ofere un alt post de contractual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedieri turdeanu turdeanu Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa inteleg mai bine urmatorea situatie: Eu sunt functionar public la o primarie, si sunt vizat pentru concediere, pe motiv de ... (vezi toată discuția)
Restructurare personal primarie!!!!!!!!! mondena_2005 mondena_2005 Sunt consilier local si in baza legii trebuie sa punem in discutie organigrama si statul de functii a primariei urmand sa aprobam sau nu proiectul de hotarare ... (vezi toată discuția)
Intrebare marianarotaru marianarotaru X-(va rog sa imi spuneti si mie care sunt conditiile pentru a ma transfera de pe un post sef serviciu -contractual pe un post de functie publica in cadrul ... (vezi toată discuția)