avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții mei mi-au făcut un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții mei mi-au făcut un contract de întreținere, tata nu a vrut ...

Părinții mei mi.au făcut un contract de întreținere, tata nu vrut nevoie sa fie întreținut dar anul trecută a solicitat altui frate sa.l duca la operatie, pe banii tatălui, de înmormântare a avut banii lui. Anul acesta a decedat. Mama are demență iar 5 din frați nu vor să mă lase să am grijă de ea vor sa atace actul în instanta, suntem 8. Am 51 de ani și am locuit permanent în aceeași curte cu părinții, ceilalți au fost plecati. Pe terenul lor am făcut construcții dar nu am dovada decât pe porți, pe restul doar martori Ce șanse e să câștige procesul daca ajung in instanță? Menționez că mama are demență și nu se poate descurca singura. Ce ar trebui sa fac pentru a fi lăsat să am grijă de ea?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:50, 28 Mai 2025
Buna ziua, sansele depind de ceea ce vor cere si de ce probe vor avea precum si de apararile si probele dvs. Nu se pot estima sansele fara aceste elemente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, părinți mei au facut un act de vânzare cumpărare ... Justiti Justiti Bună seara, părinți mei au facut un act de vânzare cumpărare cu clauza de întreținere si uzufruct la unul din frați deși noi suntem 7 frați.Dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am ingrijit-o pe bunica mea in varsta de 91 de ani ... pau_la pau_la Buna ziua, am ingrijit-o pe bunica mea in varsta de 91 de ani si am facut un contract de intretinere anul trecut, prin care ne-a lasat casa in totalitate mie ... (vezi toată discuția)
Doborarea actului de vanzare cumparare cu intretinere calinflorian calinflorian In 1991 parintii mei i`au facut fratelui act de vanzare cumparare cu intretinere pe 10 ani. In contract se specifica , ca ii intretine prin medicamente , hrana ... (vezi toată discuția)