avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie de pensionare

Buna sera.
Situl meu a primit decizia de pensie, a reusit sa recupereze numai 17 ani din cei 40. Pensia este de 986, ata va primi sau minim 1281 lei.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 23:42, 27 Mai 2025
Va primi 1281 lei , 986 lei pensia cuvenita , iar diferenta - de la buget , sub forma indemnizatiei sociale . Le veti vedea distinct pe cuponul de pensie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog pentru pensie anticipată. persoana sex feminin ... Iulita Bambuch Iulita Bambuch Bună ziua. Vă rog pentru pensie anticipată. Persoana sex feminin Total stagiu de cotizare 34,8 ani nr puncte 15,24112 Indice de corecție 1,41. Decizie ... (vezi toată discuția)
Conform legea pensiilor 230/ 2023, art 46(1), daca nu ai stagiul ... C_Isaincu C_Isaincu Conform Legea Pensiilor 230/ 2023, art 46(1), daca nu ai stagiul minim de cotizare de 15 ani prevazut in Anexa 5, nu mai primesti pensie. ....... Ce se ... (vezi toată discuția)
Pensie diminuată la recalculare!!!ce sumă va scrie pe talon, în septembrie? CYBORG CYBORG 10 septembrie 2024-09-10 Bună ziua! Azi am luat decizia de recalculare a pensiei. Eu iau pensia minimă, în august 2024 pe talonul adus de poștaș cu ... (vezi toată discuția)