avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luna aceasta nu am primit pensia de invaliditate. Am ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luna aceasta nu am primit pensia de invaliditate. Am trimis certificatul ...

Luna aceasta nu am primit pensia de invaliditate. Am trimis certificatul de viata dar primaria din Spania nu a pus numarul pasaportului.,iar buletinul este expirat.
Se sisteaza pensia din cauza buletinului expirat?Pasaportul este valabili ptr a trimite din nou?

Alte discuții în legătură

Am pierdut certificatul de nastere iar pasaportul este expirat catagabirusescu catagabirusescu Salut Al pierdut certificatul de nastere si pasaportul expirat DIN 2010. Traiesc in spania si la ambasada numi da certificat fara pasaporte nici pasaporte ... (vezi toată discuția)
Am buletinul expirat si sunt in spania angy123 angy123 Mentionez ca fiul meu este intrun centru penitenciar din Madrid,Spania,si a expirat buletinul de identitate.Cum trebuie sa procedez,este in situatia de a iesi ... (vezi toată discuția)
Cost eliberare acte betty_dumy betty_dumy Buna ziua , Cumnata mea este stabilita de cativa ani in strainatate.La ultima vizita in tara si-a schimbatul certificatul de nastere ( din model vechi ,in cel ... (vezi toată discuția)