avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de inavaliditate si PFA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de inavaliditate si PFA

Sunt in pensie de invaliditate din 2019 ,gradul 2 dar am si un PFA din 2005.Cu PFA -ul nu mai am niciun venit din 2009.
Exista ceva lege de anul trecut,ca cine are PFA) chiar daca nu are activitate si deci venit),si sunt in pensie de invaliditate trebuie sa platesc la casa de sanatate?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2025
magdaema, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa cu pensie invaliditate gr.iii - contributie pensii a21alex a21alex Va salut cu respect. Am PFA din 2008, in anul 2010 am renuntat la contractul cu Casa de Pensii astfel ca nu am mai platit contributia neavand venitul brut ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul 2 si alte venituri, debit constituit de casa de pensii ciorascu20 ciorascu20 BUNA ZIUA. IN ANUL 2009 MAMA MEA AVAND PENSIE DE INVALIDITATE DE GRADUL 2 A SEMNAT O CONVENTIE CIVILA NESTIIND ATUNCI CA II POATE SISTA PENSIA. ACUM IN ANUL ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie peraspera peraspera Daca o persoana are venituri lucrand ca PFA (evident, platind ce trebuie) poate cere recalcularea pensiei? (vezi toată discuția)