avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Contul tău a fost suspendat deoarece contul de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Contul tău a fost suspendat deoarece contul de Instagram ...

Contul tău a fost suspendat deoarece contul de Instagram nu respectă regulile noastre.

Pentru a contesta decizia, conectează-te la contul tău de Instagram asociat.

S-ar putea să ai dreptul de a contesta decizia în instanţele din ţara ta sau de a trimite decizia noastră unui organ autorizat de soluţionare a contestaţiilor. "
oare pot face ceva sa il recuperez?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
VladP, administrator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:22, 28 Mai 2025
Ma indoiesc ca mai recuperati contul.Va puteti crea altul,oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal ... Bgj2008b Bgj2008b Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui ... (vezi toată discuția)
Contul tu de facebook a fost suspendat deoarece contul tu de ... Evelin Deiac Evelin Deiac Contul tu de Facebook a fost suspendat deoarece contul tu de Instagram trandieuhienag 3jqcq nu respect regulile noastre. Mai ai la dispozitie 180 zile pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook pentru ... ionix2727 ionix2727 Contestatie in instanta decizie blocare cont facebook personal si business pentru asociere cu un cont de instagram ce nu imi apartine ( al unui hacker) ... (vezi toată discuția)