Am apelat la o firma de constructii pentru o scurgere la un acoperis. Au venit oamenii, le-am aratat unde e scurgerea si pana am revenit sa le aduc niste apa (5 minute) deja s-au apucat de lucru. Peste 15-20 minute ziceau ca e gata si m-am trezit cu o suma de plata care din punctul meu de vedere era exagerat - de zece ori aproximativ mai mult decat alta lucrare unde omul a lucrat o zi intreaga si a repus practic un acoperis instalat prost. Materialele din ce am vazut la Dedeman pe urma erau mult mai putin. Le-am dat banii - au insistat sa fie in cash fara banci. Si dupa ce le-am dat suma initiala mi-a zis ca trebuie sa le mai dau pentru ca au lucrat in ploaie, aproximativ inca jumatate din suma initiala. Firma era aparent formata din cei doi care au venit, si cand am sunat sa cer o factura mi-au zis ca trebuie sa platesc TVA.
Pot sa fac ceva sa imi mai recuperez o parte din bani?
Da, puteti sa tineti minte ca toate detaliile legate de astfel de lucrari, inclusiv pretul, se discuta inainte, daca nu ati mai lucrat cu ei, sau nu ati avut recomandare.
Daca nu va intelegeti amiabil, posibil, sa ajungeti in instanta pentru o hotare definitiva. Trebuie sa stiti ca in instanta, se cer documente care sa va sustina punctul de vedere.
Receptia lucrarilor
mariusmm
Buna ziua! Am efectuat la sediul unitatii o reparatie capitala pentru toata cladirea. Am incheiat contractul cu firma respectiva pentru suma de 21000 lei cu ... (vezi toată discuția)