avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Lucrez în România și sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Lucrez în România și sunt însărcinată în 6 ...

Bună ziua! Lucrez în România și sunt însărcinată în 6 luni, urmează să plec în Spania cu soțul meu. Mă întrebam care sunt condițiile în care pot naște în Spania ținând cont că soțul meu lucrează acolo deja? Care ar fi costurile și ce acte ar fi necesare pentru a naște acolo?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:51, 28 Mai 2025
Va trebui sa intrebati in Spania despre conditiile pe care le cer , costuri , documente , etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! lucrez în românia și sunt însărcinată în 6 ... Clau.0404 Clau.0404 Bună ziua! Lucrez în România și sunt însărcinată în 6 luni, urmează să plec în Spania cu soțul meu. Mă întrebam care sunt condițiile în care ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara a_gmona a_gmona Sora mea a divortat in timp ce era insarcinata. Sotul ei a plecat in Spania cu contract de munca. Fostul sot nu s-a interesat niciodata de ele, deci nu a ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere anonim anonim Buna ziua, Sper ca postez intrebarea pe forumul potrivit. As dori sa stiu, daca o femeie este insarcinata si naste in Romania, iar tatal este in ... (vezi toată discuția)