Buna ziua !
In anul 2024 am cumpărat un autoturism și abia anul acesta in aprilie ,mi-a trimis fiscalul Am fos am luat masina in evidență ,apoi am mers la serviciul inmatriculari ,să inscriu masina pe numele meu . Acolo mi s-a spus ca masina se afla sub sechestru ,intr-un dosar civil și sa ma duc la inspectoratul de poliție sa intreb .
De la inspectorat mi s-a dat un numar de telefon ,al executorului ,care mi-a spus ca nu poate sa ridice sechestru .Acum am ramas sa platesc impozit la masina si nici nu o pot utiliza . Am ajuns la concluzia că , persoana care mi-a vandut autoturismul ,a întârziat intenționat cu fiscalul ,ca sa nu aflu de existenta sechestrului . Problema cea mai mare ,este ca masina am cumpărato ,pentru transportul copilului meu ,care are handicap grav și nu mai am putere financiară sa cumpar alta .
Ce pot face in situatia aceasta și ce pași trebuie sa urmez ,pentru că sunt disperat de situație .
Inmatriculare auto
viorel00
Buna dimineata, ma numesc Turcan Viorel si in noiembrie 2019 am achizitionat un autoturism marca vw Golf 3 si mentionez ca am fost sa il nmatriculez pe numele ... (vezi toată discuția)