avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Am depus dosarul de dezbatere a succesiunii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Am depus dosarul de dezbatere a succesiunii in urma ...

Buna ziua.Am depus dosarul de dezbatere a succesiunii in urma decesului tatalui meu.Dna notar,la verificarea actelor ,constata o eroare de scriere in titlul de proprietate,in prima parte,unde este trecut terenul arabil,desi suprafetele sunt trecute corect,cand se face suma suprafetelot,in titlul in loc de 6 ha 8396 m,este scris doar 6 ha.La OCPI titlul apare corect.Va rog frumos sa-mi spuneti unde si cum se poate face rectificarea erorii materiale?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Aida2016 , utilizator 17:34, 28 Mai 2025
Buna ziua, la emitent.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, la emitent.

Doamna notar nu v-a îndrumat?
Oamenii platesc notarii și avocatii dar nu ii întreabă nimic.
La ce ii mai plătiți?
Sau...nu au timp sa va răspundă?
Chiar nu înțeleg pentru ca este vorba de un fenomen foarte extins.
Au notar platit dar nu le spune...
Au avocat plătit dar nu le spune..

București 2025
Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc frumos pentru raspuns.O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare titlu de proprietate Adrian79 Adrian79 Buna ziua, Am si eu o problema juridica. Chiar daca sunt jurist nu ma prea descurc cu ea. E vorba de modificarea a doua titluri de proprietate in care au ... (vezi toată discuția)
Rectificarea titlului de proprietate Marciuc Liliana Marciuc Liliana Buna ziua. Titlul de Proprietate a fost emis cu erori de nume ale proprietarilor . Cum trebuie procedat pentru rectificarea Titlului de Proprietate ... (vezi toată discuția)
Eroare in titlul de proprietate dupa iesirea din indiviziune!!!!! giani62 giani62 Va rog sa ma ajutati in ceea ce urmeaza:pe un titlu de proprietate sint 4 mostenitori;titlul a fost modificat de citeva ori pentru numerotarea eronata a ... (vezi toată discuția)