avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am o situatie putin delicata. Parintii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am o situatie putin delicata. Parintii nostri au murit ...

Buna ziua.
Am o situatie putin delicata.
Parintii nostri au murit de tineri. Eu am 21 ani si am un frate de 9 ani.
Nu a ramas nimic de mostenit.
Problema este urmatoarea: ce pot face ca eu sa fiu custodele copilului sau tutore sau ceva de genul.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:32, 28 Mai 2025
Mergeți la primărie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire; adrese de la mostenitori necunoscute georgedo georgedo Problema: [u]parintii si 3 frati[/u]; Parintii si unul din frati au decedat ([u]tatal a murit primul[/u] acum peste 25 de ani iar [u]mama ultima[/u] si asta ... (vezi toată discuția)
Mostenitori fara dezbaterea succesiunii dupa un defunct vioricadumitrescu vioricadumitrescu Buna ziua , Va rog mult sa ma ajutati cu cateva lamuriri asupra calitatii de mostenitor ale sotului meu: - tatal lui a murit in anul 1964 - ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune mai complicată. cum se procedează când unul dintre moștenitori are sindromul down? tudor06 tudor06 Buna ziua Am rugamintea daca ma puteti ajuta intr-o speta de succesiue. Mai exact noi suntem 5 frati si am dori sa deschidem succesiunea dupa mama (a decedat ... (vezi toată discuția)