avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, Ar putea cineva să mă lămurească ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, Ar putea cineva să mă lămurească ce taxe ar trebui ...

Buna seara,
Ar putea cineva să mă lămurească ce taxe ar trebui să plătească un PFI în condițiile în care este și angajat??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:03, 29 Mai 2025
vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca medic cu contract de munca pe spital si cu participare jumatate ... CeuMar CeuMar Ca medic cu contract de munca pe spital si cu participare jumatate de norma prin pfi, ce taxe trebuie platite si cand? (vezi toată discuția)
Buna ziua, tocmai ce mi-am deschis un pfi, si as dori sa aflu ... Dumitru211p Dumitru211p Buna ziua, tocmai ce mi-am deschis un PFI, si as dori sa aflu daca exista cheltuieli deductibile pe care as putea sa le scad din venit atunci cand platesc ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate StaElena StaElena Bună seara legal cât ar trebui sa plătesc contribuții la stat (sănătate, șomaj și pensii)la un program de 4 ore, sunt angajata la un salon numai ca ... (vezi toată discuția)