avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Acte de intretinere pe casa! Buna ziua! Ce se mai ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Acte de intretinere pe casa! Buna ziua! Ce se mai poate face ...

Acte de intretinere pe casa! Buna ziua! Ce se mai poate face după ce 15 ani investești, am ridicat jumătate din casa, garduri etc, în casa părintească a socrilor, îți fac acte de intretinere și după ce s-a întocmit contractul ei si-,au schimbat comportamentul în rău, eu ca nora nu mai pot, îmi vine sa renunț la tot sa plec în lume. Dacă nu le satisfaci un moft, menționez ca au rețetă de inima dar sunt perfect sanatosi, ma amenință că sparg actul și dau la alt copil, mai au încă 3. Cum pot dovedi comportamentul lor obsesiv asupra noastră, ce este de făcut, am 3 copii cu soțul și nu as vrea sa destram o familie pentru ca ei sunt cu rău asupra noastră. Va mulțumesc !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la avocat ca sa va lămuriți.
Luați și actele.
O istorie lunga nu se poate analiza în 2 minute.

București 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Situația se analizează cu un av care va a explica ce trebuie sa faceți pt a reduce riscurile admiterii unei acțiuni în instanta de rezolutiune a contractului de întreținere.Dvsrespectati va obligațiile asumate în contract,mergeți la un av și în mod cert o sa găsiți soluții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot socrii sa ne ia casa din moment ce au facut contract de vanzare -cumparare cu clauza de intretinere Angi18051985 Angi18051985 Buna ziua,acum cativa ani am facut un act de vazare-cumparare cu intretinere cu socrii ,in care scria ca acestia ne lasa casa si ca noi trebuie sa-i ... (vezi toată discuția)
Bună, soacra mea dorește sa facem un contract de intretinere ... Olimpiaaxinte Olimpiaaxinte Bună soacra mea dorește sa facem un contract de intretinere la notar locuim cu socri si socru este bolnav și este pe contract cd putem face mulțumesc (vezi toată discuția)
Drepturile la divort andrey-mihaiescu andrey-mihaiescu Buna ziua! Am in familie urmatoarea situatie: propietarul unei locuinte are un baiat adoptat (nu are copii naturali) acesta la randul lui este casatorit si ... (vezi toată discuția)