avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă am stent la inima ma pot pensiona?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă am stent la inima ma pot pensiona?

Dacă am sten la inima ma pot pensiona??
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:44, 29 Mai 2025
Comisia medicală a Casei locale de pensii hotărăște încadrările/ neincadrarile în grade de invaliditate.
Puteti merge sa intrebati,dar pentru un stent nu veti fi pensionat.Va spun asta din proprie experienta.Eu am un stent coronarian,unul la artera iliaca si inca lucrez.
Am o cunostinta apropiata (barbat), si recent ia fost implantat un stent, si dupa terminarea concediului medical a reinceput munca la uzina.
Nici macar nu s-a pus in discutie sa fie pensionat doar pentru un stent.
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am o întrebare. pot să fiu pensionat cu infarct ... cristian696969 cristian696969 Bună ziua. Am o întrebare. Pot să fiu pensionat cu infarct miocardic inferior cu supradenivelare de segment st killip (nu știu ce e asta) Boala ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate kallo iosif kallo iosif Sunt nascut la 21.06.1969, am 41 de ani. Am lucrat 22 de ani la CFR,si in urma disponibilizarilor am ajuns somer in luna martie. In luna august am suferit un ... (vezi toată discuția)
Pensionare posibila dupa un infarct miocardic acut? myrcyca myrcyca Recent [aprox.o saptamana in urma] am suferit un infarct miocardic acut in urma caruia s-a intervenit cu implantarea a 2 stenturi pe artera ... (vezi toată discuția)