avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contabilitate amenajare/renovare spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contabilitate amenajare/renovare spatiu comercial

Un SRL, neplătitor de TVA, (3%impozit) a cumparat un spațiu comercial pentru cabinet medical. Pentru ca cei de la DSP au anumite standarde de funcționare si autorizare am fost nevoiți sa amenajam spațiul cu o firma de meseriași.
Am pus gresie in loc de parchet, am vopsit pereții, am schimbat ușile.
Cum putem inregistra cheltuielile pe societate fara a i se mari valoarea spațiului comercial, sa nu plătim un impozit mai mare la el decât valoarea înregistrată inițial prin decizia de impunere.
Ce ar trebui sa treacă firma de construcții in procesul -verbal de finalizare, deviz de lucrări.
Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cheltuieli pentru deducere impozit pe profit pauloo77 pauloo77 Am un SRL si am un contract de comodat pentru un sediu secundar intr-o locuinta personala P+1 in care nu locuiesc si nu am domiciliul acolo. Intrebare: Sunt ... (vezi toată discuția)
Renovare spatiu emaio emaio Buna ziua. Lucrez la o societate care a renovat de curand spatial comercial unde isi desfasoara activitatea. Jumatate din spatiu este inchiriat, iar jumatate ... (vezi toată discuția)
Amenajare spatiu firma in regie proprie ncris78 ncris78 Buna ziua, O firma poate face lucrari de amenajare si/sau constructie in spatiul unde isi are punctul de lucru, in regie proprie? Cum se justifica ... (vezi toată discuția)