avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sunt educatoare din anul 1982, iar din 2010 prof.inv. ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sunt educatoare din anul 1982, iar din 2010 prof.inv. prescolar.În ...

Sunt educatoare din anul 1982, iar din 2010 prof.inv.prescolar.În septembrie 2017 am făcut cerere pentru trecerea la transa de vechime 35- 40 de ani, cerere aprobată de directorul școlii. Am primit în anul scolar 2017- 2018 salariul după transa respectiva, după care în anul scolar următor mi s au reținut banii respectivi, spunandu-mi- se ca nu mai sunt valabile transele vechi. OUG nr 48 din 14 aprilie 2022 este aplicata și nu m am regăsit ca beneficiar. Directoarea școlii mi a spus ca se va rezolva problema, ca acum câteva zile sa mi spună că ISJ a încercat sa rezolve, au intrat in EDUSAL si au incercat printr un artificiu, sa rezolve,dar ca nu se regăsesc sumele restituite de mine și ca sunt pe minus, ca ministerul zice că cei care sunt pe minus, nu mai pot beneficia de prevederile OUG. Nu înțeleg ce încurcătură și unde s a făcut, a cui e vina și ce este de făcut în cazul acesta pentru a rezolva aceasta situație. Secretara scolii a scos sumele restituite de mine din EDUSAL, sunt acolo, dar nu înțeleg de ce nu se poate rezolva.

Alte discuții în legătură

Trecerea la alta transa de salarizare Elenadelia Elenadelia Buna ziua! Lucrez in invatamant din 2003 fara intrerupere si anul acesta scolar am trecut in al 16-lea an vechime. Abia acum mi-am dat seama ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Salutare! vin și eu cu următoarea problemă și sper că mă ... Utilizator2023A Utilizator2023A Salutare! Vin și eu cu următoarea problemă și sper că mă poate ajuta cineva. In 2022 m-am înscris la o postliceală privată medicală. Totul bine ... (vezi toată discuția)
Abuzuri ale conducerii scolii elena steff elena steff Sunt profesor şi am participat la concursurile din anii 2009 şi 2011 unde am obt.9,20 si 9,55.Conform Legii Educaţiei Naţionale din 1/2011 si a ... (vezi toată discuția)