avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MI S-A DESFACUT CONTRACTUL DE MUNCA FARA NICIO ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MI S-A DESFACUT CONTRACTUL DE MUNCA FARA NICIO ABATERE, MAI MULT ...

MI SA DEFACUT CONTRACTUL DE MUNCA FARA NICI ABATERE MAI MULT MI SA INCALCAT DEMINITATEA SPUND CA IMIMI MIROS HAINELE URIT NU ESTE OARE UN ABUZ
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:28, 30 Mai 2025
Cu ce articol v-a incetat c.i.m.?

Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule.
Daca s-a încălcat legea o sa primiți salarii și stand acasă în baza unui proces, dacă contestati decizia nelegală.

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal anazisu anazisu Buna ziua. Lucrez de 2 ani la un magazin ca gestionar. Mama mea s-a imbolnavit de neoplasm pulmonar din martie 2015.pana in mai a stat tatal meu cu ea dupa ... (vezi toată discuția)
Solicitarea parasirii societatii in timpul programului de lucru theonewho theonewho Buna ziua, Am următoarea situație: fiind în preaviz, am fost chemata în biroul directorului pentru a da niște explicații verbale referitoare la modul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie angajator care nu te primeste la munca daca nu te speli si mirosi. anji anji buna ziua! unde se poate face reclamatie si pe ce temei unui angajator care a instituit o masura abuziva sinu primeste la munca angajatii care miros a ... (vezi toată discuția)