avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Care este termenul limită pentru a preda decizia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Care este termenul limită pentru a preda decizia de pensie ...

Bună ziua... Ma poate lamuri cineva care este în măsură sa mi spuna:care este termenul limită pentru a preda decizia de pensie angajatorului, de la primirea deciziei, după cât timp, obligatoriu, de la primirea deciziei de pensie, pot anunța angajatorul... Menționez ca este pensie de urmaș la limita de vârstă... Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
Giulyana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 30 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ori este pensie de urmas ori a limita de varsta ? Niciuna din cele doua decizii nu se comunica angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas - 6 luni e 100%? Andr12 Andr12 Buna ziua, Mama mea a primit luna aceasta decizia pentru pensia de urmas ca procentaj de 50% din pensia sotului decedat. Este nascuta in 09/1957 iar din ... (vezi toată discuția)
Anularea pensiei de urmas nicoletaL nicoletaL Buna ziua, am beneficiat de pensie de urmas timp de 5 ani si acum m-am angajat. As vrea sa stiu daca trebuie sa merg personal sa declar ca nu mai indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu corneliulian corneliulian In luna mai a.c., intrunesc conditiile iesirii la pensie, prin diminuarea varstei de pensionare cu sporul dat de anii lucrati in grupa I de munca. Pot lucra in ... (vezi toată discuția)