avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua am și eu o întrebare. Dacă sunt ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua am și eu o întrebare. Dacă sunt pensionară la ...

Bună ziua am și eu o întrebare. Dacă sunt pensionară la limită de vârstă și lucrez în continuare cu contract de munca la cererea care o depun anul pentru recapitulare se mai adaugă ceva la pensie?mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:51, 30 Mai 2025
Se mai adauga ceva in plus ...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se mai dauga ceva in plus la pensia recalculata in baza prevederilor artr.144 din legea 360/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare legat de pensie:ianuarie 2024 ... tolea mioara tolea mioara Bună ziua am și eu o întrebare legat de pensie:ianuarie 2024 pensie 1805lei punctaj 0,88762,august 1847lei punctaj:0,90853 ,septembrie 1847lei punctaj ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata partiala Maria_MS Maria_MS Buna ziua, Am o decizie de pensionare anticipata partiala din oct. 2023 dar am continuat sa lucrez pana la sfarsitul anului 2023 Zilele trecute am primit ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pensia de boalĂ la cea de drept Loan Loan Bună ziua.Vă rog să - mi spuneți ce am de făcut în următoarea situație:Am ieșit la pensie de invaliditate în luna mai 2024,la 62 de ani (43 de ... (vezi toată discuția)