avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate face referat pentru un angajat care are ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate face referat pentru un angajat care are probleme?

Bună ziua. Se poate face referat pentru un angajat care are probleme în a da restul clienților ca urmare a acestui fapt a trebuit să punem banii din surse proprii...acest lucru observandu-se ulterior faptei în cauză când am fost prezentă la o emitere de bon fiscal și pur și simplu nu a știut să dea rest?
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:15, 30 Mai 2025
Referat pentru ce ?
D.le Cornel în vedere desfacerii contractului de muncă,un angajat care nu știe matematica simplă și da rest greșit nu prezintă încredere...sunt zile aglomerate și dacă nu este atent ce facem, punem banii de la noi din buzunar de fiecare data cand se întâmplă?
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
Jojo88, utilizator
Angajatorul poate dispune concedierea pentru motive care tin de persoana salariatului in cazul in care salariatul nu corespunde profesional locului de munca in care este incadrat.

Performanţele profesionale concrete ale salariatului, în cazul concedierii pentru necorespundere profesională vor fi apreciate prin prisma criteriilor menţionate în contractul individual sau colectiv de muncă, în regulamentul intern, sau în lipsă, după un criteriu rezonabil, fără a fi obligatorie existenţa unui prejudiciu pentru angajator. (Alexandru Athanasiu, Luminiţa Dima, Regimul juridic al raporturilor de muncă în reglementarea noului cod al muncii - Partea a IV-a, în Pandectele române nr. 6/2003, p. 223; Alexandru Athanasiu, Luminiţa Dima, Dreptul muncii, Editura All Beck, Bucureşti, 2005, p. 133)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se inregistreaza plusurile si minusurile unei casiere de supermarket mary_luk mary_luk Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns....Sunt casiera proaspat angajata la un supermarket si intr-o luna , de cand m-am angajat , am iesit odata cu ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat cate coduri caen poate avea ? giuliorc92 giuliorc92 Buna ziua tuturor as dori sa merg la registrul comertului sa adaug codul taxi 4932 la PFA pe care detin , din momentul ca am atestat taxi vreau sa devin ... (vezi toată discuția)
Cum pot justifica legal plusul de casa MihaelaET MihaelaET Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca exista vreo posibilitate legala sa justific plusul de casa (rezultat din restul pe care clientii nu il iau). Avand in ... (vezi toată discuția)