avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare Proces Verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare Proces Verbal

Am 3 procese verbale de sanctionare emise de Politia locală pentru conducere pe drum fara prioritate. Pot să le contest pe toate trei in aceeasi plangere contravențională sau trebuie deschise trei plângeri separate?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:07, 30 Mai 2025
Fiecare proces verbal de contraventie se contesta separat. Dar nu inteleg fapta, puteti oricind sa mergeti pe un drum fara prioritate, nu e cobtraventie. Cred ca e vorba de altceva, probabil ati intrat pe sens interzis. Deegeaba contestati, daca exista acel indicator si nu exista vreo exceptie pentru riverani, dvs. fiind riveran.
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal amenda gasalex gasalex Buna seara, lucrez la un service de electrocasnice la care facem reparatii si la domiciliul clientului, fiind si sofer am facut \\"greseala\\" sa intru pe o ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie rutiera kymon kymon Am facut o plangere asupra unui proces verbal in care am fost sanctionat pentru doua contraventii : 1. schimbarea directiei de mers prin viraj spre stanga, ... (vezi toată discuția)
Amenda si permis suspendat! emil1702 emil1702 Amenda si permis suspendat! Este luata in considerare limitarea de viteza daca la intrarea in localitate nu este semnalizat prin indicator acest lucru? Poate ... (vezi toată discuția)