avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua Am un apartament cu 3 camere închiriat la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua Am un apartament cu 3 camere închiriat la 6 persoane ...

Bună ziua
Am un apartament cu 3 camere închiriat la 6 persoane (câte 2 în cameră). Am încheiat 3 contracte de închiriere, câte unul pentru 2 persoane. Urmează un nou termen de închiriere. Dacă închei contract cu fiecare persoană vor fi 6 contracte de închiriere. Am obligații în plus (mai mult de 5 contracte) față de situația de acum cu 3 contracte?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: dobrote46@yahoo.com , utilizator 16:19, 2 Iunie 2025
Mai este valabila prevederea de a TINE CONTABILITATE DACĂ AI MAI MULT DE 5 CONTRACTE DE ÎNCHIRIERE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere mobil - proprietarul nu locuieste in romania IuliaCo IuliaCo Buna ziua, Cum se plateste impozitul pe chirie pentru o persoana care nu locuieste in Romania ? Este posibil ca, in cazul unei locuinte cumparate pe ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre o persoana fizica si un ii spidii99 spidii99 Am inchiriat un imobil,cu contract de inchiriere inregistrat la anaf pentru am deschide un ii,intro alta localitate fata de cea de domiciliu. Cum procedez cu ... (vezi toată discuția)
Contract chirie cu schimbare de proprietar adrianpop79 adrianpop79 buna tuturor,as vrea sa ma lamuriti daca se poate intr-o situatie in care eu sunt chirias cu contract de chirie inregistrat la Admin.Finantelor Publice, iar ... (vezi toată discuția)