avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am titlu executoriu obligatia de a face impotriva unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am titlu executoriu obligatia de a face impotriva unui UAT. A ...

Am titlu executoriu obligatia de a face impotriva unui UAT. A expirat termenul de punere in aplicare a hotararii ramase definitive dupa ce parata a pierdut la Curtea de Apel.
Avocatul meu imi spune ca trebuie sa cerem incuviintarea instantei pentru a pune in aplicare titlul executoriu si a cere daune. Este adevarat? Nu pot merge direct la un executor judecatoresc? Pot cere daune si retroactiv, de la data pana la care parata trebuia sa aplice hotararea instantei?

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut civil cu act notarial !!! urgent !!! R. Tiberiu R. Tiberiu Buna ziua, am o mare problema si nu stiu exact cum as putea proceda. Am imprumutat pe cineva cu suma de 2750 euro,pana pe data de 15 iunie 2010,Am intocmit un ... (vezi toată discuția)
minuta tine loc de sedinta sau nu? wolfususro wolfususro Am o intrebare: Minuta din a 2-a instanta-Inalta Curte ..poate fi considerata ca tinand loc de sentinta? In concret am incunostintat partea adversa de ... (vezi toată discuția)
Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)