avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună, am fost la kaufland și am luat 2 cutii de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună, am fost la kaufland și am luat 2 cutii de lapte ptr copil ...

Bună am fost la kaufland și am luat 2 cutii de lapte ptr copil și am trecut pe lângă casele de marcat fără a le plăti ,după am lăsat laptele la masina și am întrat iarăși și am luat mancare am vrut sa ies și m a oprit cel de la paza și a chemat politia ,mâncarea care am luat-o a recuperato doar ca cele 2 cutii de lapte nu. Politia ma luat și mi a făcut dosar penal ,ce mi se poate întâmpla sunt foarte ingrijorata
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:08, 31 Mai 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dosar penal.
Nu o sa ajungeți la închisoare dacă aveți un copil minor în întreținere dar incercati sa nu repetați căci va fi mai greu în viitor.

Deși pentru mâncare nu ar trebui sa se ajunga la inchisoare, unii avocati nu s-au mai implicat, ca asa au vrut oamenii și s-a ajuns din nou ca în Evu Mediu în România existând risc de închisoare.
În Evu Mediu cei care furau mâncare puteau fi și spânzurați deși pedeapsa era adesea doar temnița.

București 2025
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! acum câteva zile am fost prins ca am.luat dintr-un ... Gicuta222 Gicuta222 Buna ziua ! Acum câteva zile am fost prins ca am.luat dintr-un magazin produse (mancare) in valoare de 850 ,nefiind la prima abatere .Am.mao avut ceva acum.2 ... (vezi toată discuția)
Proba video: infractiune Consecinte Consecinte Salut tuturor. O situatie: merg la cumparaturi intr-un hipermarket (insotit), ma plimb vreo doua ore pana umplu cosul cu ce imi trebuie. Intre timp la raionul ... (vezi toată discuția)
Furt H3adzoor H3adzoor Astazi m am dus in selgros sa cumpar gaz comprimant pentru frisca, am luat 9 cutii a cate 10 capsule, mergand spre casa am bagat 2 cutii in buzunarul de la ... (vezi toată discuția)