avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua o întrebare dacă mă puteți ajuta.In ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua o întrebare dacă mă puteți ajuta.In 2022 toată ...

Bună ziua o întrebare dacă mă puteți ajuta.In 2022 toată scara blocului sa racordat la rețeaua de apă a orașului și toți am renunțat la asociația de proprietari toți fiind la zi cu plățile,după 3 ani au început cei de la asociație să trimită facturi fara sa întrebe pe nimeni noi toate cheltuielile le facem pe cont propriu inclusiv femeia de servici.Este legal sa trimită facturi atât timp cât noi suntem individual? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:37, 31 Mai 2025
Daca exista asociație se face prin asociație.
Daca nu exista asociație este alta discuție.
De principiu, asa se vede.

Puteti încerca să mergeți cu actele la avocat daca credeți ca aveți dreptate dar greu de rezolvat

București 2025
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare apa nova goby goby Suntem un bloc cu doua scari: scara 1 si scara 2.Ambele scari suntem constituite separat in asociatii de proprietari.Fiecare scara avem personalitate juridica ... (vezi toată discuția)
Iesire din asociatie de propietari, iesire din condominiu viostefanescu viostefanescu Stima Detin un imobil, cu nr, postal, nr. cadastral, in Bucuresti, imobilul nu are nimic in comun cu imobilul A si B, contractele de furnizare , energie, gaze ... (vezi toată discuția)
Lnscriere in asociatie de locatari bninelmarian bninelmarian Dupa cumpararea locuintei, ma aflu intr-o situatie de care nu am auzit niciodata. Blocul meu nu are nicio Asociatie de locatari aferenta, ... (vezi toată discuția)