avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general O firma infiintata in decembrie 2024 mai trebuie sa ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

O firma infiintata in decembrie 2024 mai trebuie sa depuna bilant?

Buna seara,...o firma infiintata in decembrie 2024 mai trebuie sa depuna bilant anual?
Daca nu ce declaratie/notificare trebuie sa depuna?....de activitate ceva?

Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trebuie depus bilantul anual sau e suficienta declaratia de inactivitate? Ronny93 Ronny93 Am infiintat in 29.11.2019 un SRL si pana la 31.12.2019 am creditat firma si am facut o singura achiztie in acea perioada: am cumparat un aparat necesar ... (vezi toată discuția)
Srl-d fara activitate de la infiintare, primit notificare pt nedepunere declaratii impunere Alexandru342 Alexandru342 Buna seara, Am o SRL-D infiintat in iulie 2016, fara activitate pe ea pana in acest moment. Am depus declaratie de inactivitate pentru exercitiul financiar ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant anual sau declaratie de inactivitate Ronny93 Ronny93 Am infiintat in 29.11.2019 o firma si pana la 31.12.2019 am creditat firma si am facut o singura achiztie in acea perioada: am cumparat un aparat necesar ... (vezi toată discuția)