avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL-D fara activitate de la infiintare, primit ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL-D fara activitate de la infiintare, primit notificare pt nedepunere declaratii impunere

Buna seara,

Am o SRL-D infiintat in iulie 2016, fara activitate pe ea pana in acest moment. Am depus declaratie de inactivitate pentru exercitiul financiar (incheiat pe 31.12.2016), in februarie 2017 la Anaf, mentionand ca nu am avut activitate pe firma de la infiintare.

Firma este inregistrata in mediul rural, eu nu locuiesc acolo. Tocmai am aflat ca am primit doua plicuri de la Anaf, cu notificari pentru nedepunerea declaratiilor de impunere. Unul pentru decembrie 2016, unul pt martie 2017. Nu stiu mai multe detalii si nu am drum prin localitatea unde e infiintata firma in urmatoarele 10 zile ca sa vad exact ce scrie in notificari.

Ma duc maine la Anaf sa vad despre ce e vorba, dar as vrea sa stiu inainte sa ma duc, daca am gresit pe undeva, daca mai trebuia sa depun vreo declaratie in afara de cea de inactivitate (avand in vedere ca nu s-a desfasurat activitate niciodata).

Multumesc!

Ultima modificare: Luni, 5 Iunie 2017
Alexandru342, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:21, 6 Iunie 2017
Ceea ce ati depus tine loc de bilant anual dar dumneavoastra ar fi trebuit sa depuneti trimestrial (pana pe 25 a lunii urmatoare incheierii trimestrului) declaratia 100 pentru impozitul pe microintreprindere 3% chiar si cu zero.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere eronată a declarației s 1046 la srl cu activitate ContSters465230 ContSters465230 Buna ziua . Doresc să știu cum se mai poate îndrepta situația în care pentru un srl înființat în iunie 2015 și activ încă de atunci s-a depus eronat ... (vezi toată discuția)
Declarație de inactivitate societate nou-înființată rodaf rodaf Buna seara, am infiintat societatea pe 16 iunie 2020 si mi-a cerut de la Anaf sa depun o declaratie de inactivitate sau ceva in \'zero\', nu am inteles prea ... (vezi toată discuția)
Declaratia de inactivitate a firmei ContSters200730 ContSters200730 Buna seara, am fost contactata astazi de cineva de la FISC de pe raza orasului meu, pt a fi anuntata ca maine la prima ora sa merg sa depun declaratia de ... (vezi toată discuția)