avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 2024 am achizitionat un teren in zona rurala. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 2024 am achizitionat un teren in zona rurala. Vecinu ...

In anul 2024 am achizitionat un teren in zona rurala. Vecinu cu care sunt invecinat si are casa, si-a facut WCul pe terenul meu 2m intrat la mine. Am contactat primaria deoarece am vorbit cu vecinu si era recalcitrant, mi-a zis ca si-l va desfiinta cand imi voi face gard, nu este prima groapa de WC facuta la mine. Daca nu voi rezolva cu primaria, sa contactez Garda de Mediu?ce ma sfatuiti va rog?apropo, canalizarea o avem la poarta in strada.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2025
Jaker, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:50, 1 Iunie 2025
pentru inceput, imprejmuiti.
Asa voi proceda, insa ma gandesc sa nu am probleme cu el,gen sa imi darame gardul, eu i-am zis ca vrem sa ne intelegem omeneste! greu cu unii oameni.
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2025
Jaker, utilizator
daca terenul dvs a fost intarusat, si gardul e pus corect, sunteti indreptatit sa chemati politia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de indeplinit pentru construirea unui gard la casa Amelie19 Amelie19 Am cumparat o casa in mediul rural care, in Planul de amplasament si delimitare a corpului de proprietate, are mentionata existenta unui gard de beton dar, in ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos un răspuns. sunt proprietarul unui apartament ... ApetreiB ApetreiB Va rog frumos un răspuns. Sunt proprietarul unui apartament la o casă cu doua intrări. Eu am intrarea mea pe o poartă, iar la cealaltă parte a casei ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute Bucureti77 Bucureti77 Buna ziua, am achizitionat in urma cu ceva timp un imobil care a fost revendicat de proprietar (vanzatorul) si castigat (restituire), dupa care am facut v-c ... (vezi toată discuția)