avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Seful a inregistrat conversatia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Seful a inregistrat conversatia

Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, daca se poate: are voie seful meu sa trimita la Resurse Umane o inregistrare audio intre noi doi? Conversatia a fost despre subiecte de servici si el m-a anuntat ca va inregistra conversatia respectiva, dar eu nu i-am raspuns nimic pentru ca am crezut ca ii trebuie doar ca o sa consulte mai tarziu. Pot sa-l impiedic sa o transmita altor persoane?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: avocadonet , utilizator 07:47, 3 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art. 74 din Codul civil, „sub rezerva aplicarii dispozitiilor art. 75, pot fi considerate ca atingeri aduse vietii private: …... i) difuzarea sau utilizarea corespondentei, manuscriselor ori a altor documente personale, inclusiv a datelor privind domiciliul, resedinta, precum si numerele de telefon ale unei persoane sau ale membrilor familiei sale, fara acordul persoanei careia acestea ii apartin sau care, dupa caz, are dreptul de a dispune de ele”.
Dl. Vasile, va multumesc foarte mult pentru raspunsul prompt si argumentat, mi-ati fost de mare ajutor! Multumesc frumos si va urez numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare corespondenta privata Mihai75 Mihai75 Am dreptul sa public pe internet corespondenta mea privata cu o alta persoana fara acordul acesteia din urma? Exista vreo prevedere legala care sa imi ... (vezi toată discuția)
Postare conversatii private de fara acordul meu sergiu20 sergiu20 buna seara as dori sa ma informez in legatura cu: - am avut o conversati in privat pe messeger cu cineva iar postare respectiva a ajuns pe un ... (vezi toată discuția)
Poze si imagini difuzate fara accordul meu bigpaulie bigpaulie Buna ziua , As dori sa adresez o intrebare comunitati Avocatnet.ro privitoare la faptul ca in prealabil desfasurari cercetarii judecatoresti in dosarul penal ... (vezi toată discuția)