avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Promovare dupa revenire din Ccc
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Promovare dupa revenire din Ccc

Buna seara! Grefier la parchetul de pe langa judecatorie din aprilie 2021- aprilie 2023, apoi intru in concediu crestere copil. Dupa 2 ani revin la munca in aprilie 2025. Deci 2 ani lucrati, 2 in ccc. Pentru examenul de promovare la unitatea de parchet superioara trebuie indeplinite conditiile
1. Sa am 3 ani de la data numirii
2. Sa am calificativul fb in ultimii 3 ani
2. Sa nu fi fost sanctionata disciplinar.
Vechimea o am, sanctionata nu am fost. Calificativ fb am doar pentru perioada lucrata. Indeplinesc conditiile? Daca nu, nu este o discriminare fata de mine?
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2025
utilizator86, utilizator

Alte discuții în legătură

Am obținut ultima promovare in 2020, pe studii superioare. am ... oprat oprat Am obținut ultima promovare in 2020, pe studii superioare. Am evaluare pe anul 2020 cu fb, pe 2021 mi-am cerut fisa de evaluare pt ca nu este la dosar, deși ... (vezi toată discuția)
Promovare grad profesional iulia_viorica iulia_viorica buna ziua fac parte din categoria personalului auxiliar din Ministerul Justitiei, iar in anul 2009 am participat si am promovat un examen de promovare in ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarului public revenit din concediul pentru cresterea copilului carmen_iarina carmen_iarina Buna ziua. Sunt functionar public, iar din luna august 2010 si pana acum sunt in concediu pentru cresterea copilului. Intentionez sa ma intorc la munca si as ... (vezi toată discuția)