avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, la firma unde lucrez au început ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, la firma unde lucrez au început disponibilizările ...

Bună ziua, la firma unde lucrez au început disponibilizările colective. Confirm cc beneficiem de salarii compensatorii, dar, mult mai mici ca cele specificate în OUG 98/1999. Se aplica legea și în cazul societăților cu capital privat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:01, 2 Iunie 2025
OUG 98/1999 nu se aplica sectorului privat ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concediere colectiva man2014 man2014 Buna ziua. va rog sa-mi spuneti daca la concedierea colectiva din care am facut si eu parte, pot invoca OUG 98/1999, completata de 49/2002 care se refera la ... (vezi toată discuția)
Referitor la procedura concedierii colective cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea speta:O societate comerciala care nu are contract colectiv de munca in vigoare, a ... (vezi toată discuția)
Oprire ajutor somaj in caz de salrii comensatorii in transe ? rozi88 rozi88 Buna ziua , Unei colege i se desface contractul de munca din motive care nu tin de angajat si conform CCM la nivel de unitate va primii salarii ... (vezi toată discuția)