avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. Doresc dacă îmi puteți da o informație ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. Doresc dacă îmi puteți da o informație referitor ...

Bună ziua.
Doresc dacă îmi puteți da o informație referitor la dosarul de pensie am avut 273 zile de medical m a accidentat o masina ppe trotuar am mari probleme cu mina in umar pumnul și degetele nu le pot deschide ,și protuzii la coloana ,folosesc orteza de mina și orteza în 8 ptr coloana .
Am depus acte medicale de la spitale ,4 Rmn ,,mina și coloana după ce am depus actele mi s a spus după 3 săptămâni ca nu am depus actele originale ptr pensionare dna Doctor la comisie Curaliuc Gratiela și dna asistenta, eu aveam mj de la dna Doctor ortoped ca am fost amenințată de dna Doctor de la comisie ca degeaba am acte medicale ca nu îmi va face pensie cu siguranță a fost un pretext aceste acte dar se pare ca aici a fost vorba ca eu nu am dat nimic la acest medic în schimb la ușa pacienți aveau cadouri vorbeau de citi bani ii dau ptr dosar în schimb eu nu am posibilitatea sa ii dau nimic ptr ca nu am de ce eu am acte medicale .
Consider ca nu mi a depus toate actele ptr ca mi a reproșat ca nu am.mers de prima data la dinsa ci la colegul acesteia deoarece aceasta se afla în concediu de odihna .
Deci concluzia e ca nu ma suporta deoarece de fiecare data cind mergeam era violenta cu mine iar în ziua cind am depus actele eram cu mina in gips și mi a spus sa aștept decizia ca îmi va face pensie pe mina și coloana.
Coloana mea este de operat și mina dar fac recuperare nu doresc aceasta operație îmi doresc sa ma fac bn sa îmi reîncep activitatea profesionala.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Evaluarea recuperarii medicale dupa un accident papilon papilon Am fost victima unui accident de circulatie- eu pieton nevinovat in afara partii carosabile,. . Am suferit 4 fracturi- coloana, bazin, umar, clavicula- dar ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate de 78 lei mihaelaion2012 mihaelaion2012 Am primit decizia medicala de la Comisia de expertiza cu incadrare in grad 3 de invaliditate. Am primit si decizia administrativa de la Casa de pensii, in ... (vezi toată discuția)
Despăgubiri accident rutier Me and my dogs Me and my dogs Buna ziua, mama mea (pasager) a fost implicată în accident rutier ,comis de șoferul in a cărui masina se află. A fost dusă la urgente, facut tc ,raze ... (vezi toată discuția)