avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Victima unei excrocheriei în metoda cripto mai poate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Victima unei excrocheriei în metoda cripto mai poate recupera banii?

Dacă am fost victima unei excrocheriei în metoda cripto îmi mai pot recupera banii?
Ultima modificare: Luni, 2 Iunie 2025
george-neagu, moderator
În ipoteza în care autorii ar fi identificați,trimiși în judecata,condamnați,ar avea bunuri care pot fi executate atunci teoretic se poate.Pana acolo e cale lunga..Dacă paguba e mare atunci ar fi indicat sa va angajați av pt a va maximiza șansele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele dezincriminarii asupra raspunderii civile Meggy2018 Meggy2018 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: ce se intampla cu raspunderea civila in cazul in care cineva este condamnat penal definitiv si dupa pronuntarea hotararii de ... (vezi toată discuția)
Tranzactie bunuri comune mig2005 mig2005 Eu si sotul meu suntem in divort si am convenit asupra impartirii bunurilor printr-o tranzactie redactata de avocatul lui pana la prima infatisare a ... (vezi toată discuția)