avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Am depus o plângere penală pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Am depus o plângere penală pentru vătămare corporală ...

Buna ziua! Am depus o plângere penală pentru vătămare corporală și lipsă de libertate.cand va alea loc procesul cum se va desfășura totul de cine voi fi contactată? Cu cine pot lua legătura având în vedere ca nu locuiesc la adresa indicata in buletin.
Pana la proces (dacă va fi unul)o sa dureze ani.. Trebuia sa lăsați date de contact,tel,adresa email etc.Mergeti la secția de politie unde s fost depusa plângerea sau la Parchet și întrebați nr de dosar penal atribuit,unde a fost repartizata cererea spre soluționate etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuzuri ale politiei Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA S-a depus o plangere la Parchet.Respectivul a indicat in plangere adresa unde locuia nu cea din buletin.Parchetul repartizeaza unei sectii de politie conform ... (vezi toată discuția)
Plangere penala! claudia elena claudia elena Fiti draguti in urma cu 6 luni am depus o plangere la Sectia 8 Politie pt vatamare corporala....Am fost chemata la politie si eu si familia mea si 2 ... (vezi toată discuția)
Dosar penal în cercetare de trei luni. cum pot afla de la poliție stadiul de soluționare? danbilzerian danbilzerian Buna ziua, Am un dosar penal (accident auto, vatamare corporala din culpa, victima n-a depus plangere in cele 60 de zile alocate pentru asta) care se afla ... (vezi toată discuția)