Tatăl meu a făcut, fără știrea și voia mea, patru abonamente la Telekom. Acum o săptămână a decedat, iar eu abia acum am aflat despre aceste abonamente. Nu știu cum a fost posibil. Nu îmi amintesc să-mi fi cerut o copie după buletin sau să-i fi trimis o poză, dar vă rog să nu îmi spuneți că trebuia să fiu mai atent, pentru că, punându-vă în locul meu, nici dumneavoastră nu ați fi crezut că s-ar putea întâmpla așa ceva. Sau poate i-am dat acele date ca să mă ajute cu altceva.
Aș avea rugămintea să-mi spuneți care ar fi soluția pentru închiderea acestor abonamente, deoarece eu nu le folosesc. Mă voi duce și eu la ei să-i întreb în ce bază a fost posibil acest lucru, pentru că bănuiesc că trebuie să existe niște semnături sau înregistrări vocale.
din ce scrie forumistul, se pare ca tatal a facut abonamentele pe numele lui.
in acest caz, daca abonamentele nu au avut preturi preferentiale sau nu au continut telefoane,etc., puteti rezilia contractele fara costuri aditionale, in 30 zile.
daca insa contractele au venit cu facilitati, se pot solicita penalitati.
indiferent insa, contactati firma si explicati. daca raspunsul nu va e favorabil, puteti reclama la ANPC sau ANCOM
Nu prea se poate da vina pe tatăl mort, pentru că toate conversațiile telefonice sunt înregistrate.
Compania de telefonie păstrează ca probe înregistrările telefonice cu titularul decedat.
Daca nu titularul decedat a vorbit la telefon, devine o problemă penală.