avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Are cineva dreptul să aducă modificări ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Are cineva dreptul să aducă modificări de aspect ...

Bună ziua! Are cineva dreptul să aducă modificări de aspect gardului meu? Are dreptul să blocheze gardul pe toată lungimea lui cu țăruși legați cu sarma, cu o plasă din fier forjat pe care a legat-o tot cu sarma? Gardul este proprietatea mea, și numai a mea.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:10, 3 Iunie 2025
daca e o limita intre doua proprietati, fiecare proprietar are voie sa-si construiasca un gard al lui, pe terenul lui.
daca e un gard la strada, poate fi o incurcatura in documente, pentru care sa aveti nevoie de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil retrocedat incomplet Cristian7779 Cristian7779 Buna ziua, Va rog ajutati ma cu sfaturi legate de urmatoarea situatie: Detin un imobil care a fost nationalizat si retrocedat proprietarilor de drept de la ... (vezi toată discuția)
Probleme vecin proprietate - refuz construire/reparatie gard ioni69 ioni69 Detin in propritate un teren, care prin natura asezarii lui are un singur vecin. Cu acest vecin detin in comun o latura a terenului meu (aprox. 130 m lungime). ... (vezi toată discuția)
Gard intre proprietati 040779 040779 Buna.Locuiesc la casa si intre mine si vecinul meu se afla un gard despartitor din plasa de sarma facut de mine acum 12 ani.Gardul este din stalpi de fier ... (vezi toată discuția)