avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua, Avem un cetatean strain caruia ii expira ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua, Avem un cetatean strain caruia ii expira certificatul ...

Buna ziua,
Avem un cetatean strain caruia ii expira certificatul de inregistrare (RO_ID) - cu valabilitate 5 ani. Imi puteti spune va rog care este modalitatea de prelungire a certificatului de inregistrare la imigrari ? Ce acte sunt necesare? Multumesc
Buna ziua,

Contacti-ma in privat sa lamurim situatia si sa va ajut. Sunt avocat de imigrari. Documentele care trebuie depuse se analizeaza in raport de scopul sederii in romania.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2025
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea sederii unui cetatean jordanian DReka DReka Tocmai a terminat o colaborare artistica cu un papusar din Jordania. Domnul a coordonat workshopuri la Caritas - Miercurea Ciuc si la Asociatia Down Mures. Am ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere temporara in romania 3344 3344 Buna ziua, M-ar interesa sa stiu daca dupa o perioda de sedere temporara in Romania (cu permis obtinut in baza activitatii de studii), se poate solicita ... (vezi toată discuția)
Obtinere visa miux miux buna as dori sa stiu care sunt modalitatile de obtinere a unei vise permanente in Romania a unui cetatean pakistanez.,care sunt etapele . Daca e administrator ... (vezi toată discuția)