Bravo ! V-ati gandit bine.
Asa ne-am gandit si noi si dupa un an cand am mers cu administratorul dezvoltatorului am infiintat asociatia si am facut doar incasari in banca. Intai in Raiifeisen apoi in BRD.
Nu are acces decat presedintele (eu care face platile). Oamenii si-au dat seama apoi ca nu au nevoe de administrator (chiar el a zis) asa ca functionam perfect si fara.
Nu trebuie sa dati nici o chitanta nimanui. Bancile si orine pateau aveau dovada rezultata in urma depuneri online sau la ghiseu care tine loc de chitanta asa cum v-au spus mai sus.
Nu activati cardul aferent contului si transferati sumele care va trebuie fizic in contul dv.
Adica eu platesc mereu cu banii mei orice cumpar si apoi transfer din contul asociatiei catre mine suma exact cu comentariul a ceea ce reprezinta.
Am trecut pe lista de delegatii toti locatarii ca sa nu le ia comision la ghiseu. La platile online nu era comision.
Apoi Raiffeisen a bagat comision 1 leu apoi 4 lei la incasari online.
Intre timp Raiff a plecat si ne-am mutat la BRD care nu are coision la incasari pachetul sollidar standard si avea doar la ghiseu dar la fel treaceam persoanele pe lista de delegati si nimeni nu platea nimic;.
Acum a inchis si Raiffeisen orice caserie ca ING si mai nou si BRD a desfiintat unele filiale si caserii si exista 10 lei la depuneri la ghiseu.
Dar au inchis si agentia asa ca toti platesc online. Daca aveti persoane mai in varsta si nu stie cu online-ul sigur are copii nepoti , vecini etc.
Verificati discutia
www.avocatnet.ro/forum/discu...
pe care poate o actualizam.