avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aflare CNP persoana decedată în 1992
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aflare CNP persoana decedată în 1992

Buna ziua!
As dori să știu cum pot afla CNP-ul bunicului meu care a decedat în 1992. Pe certificatul de deces nu apare niciun CNP iar la primăria unde s-a făcut certificatul nu am putut găsi nimic în care CNP-UL sa fie prezent. Mă gândesc că a avut CNP pentru că a avut pașaport in 1988.
CNP-ul ii este solicitat mamei mele de către judecător la dezbaterea moștenirii după părinții ei.
Mulțumesc anticipat pentru orice informație.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:40, 3 Iunie 2025
N-o sa va dea nimeni CNP bunicului.
Sunt date cu caracter personal, si sunt protejate.
Doar la cererea instantei de judecata se comunica astfel de informatii.

Macar stiti localitatea unde s-a nascut si unde i s-a emis certificatul de nastere'?
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot face succesiunea după tatăl meu, în condițiile în care pe certificatul de deces nu apare cnp-ul? atp1 atp1 Buna ziua. Cum pot face succesiunea dupa tatal meu, in conditiile in care pe certificatul de deces nu apare CNP-ul. Mentionez ca a decedat in anul 1996. Pe ... (vezi toată discuția)
Cum ma puteti ajuta cu o informatie unde ma pot adresa sau carei ... nicoleta_elena nicoleta_elena Cum ma puteti ajuta cu o informatie Unde ma pot adresa sau carei instituții,pentru identificarea unei persoane născute în anul 1888 Precizez ca singurele ... (vezi toată discuția)
Poate fi o persoana infiata subiectul unei mosteniri din partea parintilor biologici? savel.dragos@yahoo.com savel.dragos@yahoo.com am fost infiata in 1988 cu schimbarea certificatului de nastere pe parintii adoptivi,practic cu drepturi depline ,ma intereseaza daca pot veni la mostenirea ... (vezi toată discuția)