avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cine mă poate ajuta să aflu de o persoană dacă a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cine mă poate ajuta să aflu de o persoană dacă a fost arestată ...

Cine mă poate ajuta să aflu de o persoană dacă a fost arestată în Germania duseldorf sau unde trebuie să merg să pot afla ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:20, 3 Iunie 2025
Se poate apela la avocat român.
Nu sunt mulți care știu sau se ocupa de asa ceva.
Poate și vorbi cu prietenul după ce îl găsește.
Se numește grefa și se plătește separat de serviciul avocatial al depistării persoanei arestate.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! vreau sa aflu informatii despre o persoana arestata ... Vassy10 Vassy10 Buna ziua! Vreau sa aflu informatii despre o persoana arestata in Germania, stiu doar orasul si atat. Vreau sa precizez ca acesta are un mandat de arestare ... (vezi toată discuția)
Am furat haine din spania în anul 2013, am avut un proces dar ... Gheorghe titeica Gheorghe titeica Am furat haine dintre un magazin din Spania în anul 2013,am avut un proces dar nu știu ce s a intamplat,am plecat de pe teritoriul Spaniei, înainte de a ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care ... Meduza36 Meduza36 Soțul meu a fost arestat pentru ca a fost cu alt bărbat care era dat în urmărire acel bărbat. La luat poliția crezând ca este cu omul acela și l-a ... (vezi toată discuția)