avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pentru dezbatere mostenire nu se cunosc adresele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pentru dezbatere mostenire nu se cunosc adresele tuturor mostenitorilor. ...cum se procedeaza pentru ai anunta

pentru dezbatere mostenire nu se cunosc adresele tuturor mostenitorilor. cum se procedeaza
Buna ziua,
In procedura notariala, notarul care instrumenteaza cauza succesorala va proceda la citarea succesibililor cu domiciliu necunoscut.
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2025
Dragan Cristina, Consilier juridic
Faceti demersuri prin avocat sau notar si ii gasiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu mare cantec dandanaua dandanaua Popescu, care a murit in urma cu 10 ani, a avut 3 fii: Ion, Gheorghe si Elena. Ion (care are si el 2 fii, X si Y,a murit la 3 ani dupa Popescu). Gheorghe si ... (vezi toată discuția)
Succesiune prin judecatorie Coman Petru Coman Petru Succesiune prin judecatorie, cu 13 moștenitori. Cum trebuie să procedez? Nu putem să ne întâlnim la notar pentru că o parte din moștenitori sunt ... (vezi toată discuția)
Sunt 5 ani de la decesul tatalui meu (sunt copil unic). in tot ... Liana Lovinescu Liana Lovinescu Sunt 5 ani de la decesul tatalui meu (sunt copil unic). In tot acest timp, eu nu am fost in Romania (unde a decedat). El era recasatorit (sotia nu e mama mea). ... (vezi toată discuția)